9. ledna 2013

Kreténi mezi námi - 1. díl



 Tak se nám blíží naše velkolepá událost. První přímá volba prezidenta a spolu s ní přichází také nebývale velký zájem občanů o politiku (škoda, že tento zájem nevyvolávají i důležitější volby). K volbě, ke kandidátům, nebo k nekandidátům se nyní vyjadřuje snad každý, kdo má připojení k internetu. Bohužel.


 Významným kanálem pro tato vyjádření je pochopitelně facebook, na kterém mají všichni kandidáti své stránky, někteří mají více fanoušků jiní méně. Pan Sobotka (jeden z mých dvou favoritů, druhým je Schwarzenberg) jich má momentálně něco okolo 12 tisíc. Otázkou ovšem je, jestli jde spíše o fanoušky, nebo o jeho odpůrce, protože pod téměř každým příspěvkem jsou desítky nenávistných komentářů. Mezi nimi jsem našel jeden opravdu povedený, který mě dovedl až k vytvoření seriálu Kreténi mezi námi, je dost možné, že jde o první a zároveň poslední díl (ne že by mezi námi nebylo dost kreténů, ale kde na to má člověk brát čas), takže si ho užijte.


 Když promineme pravopis, který se chudák pán nemohl naučit, protože si zřejmě někde půjčoval na tu všemožnou elektroniku, nebo plakal, že nemá na jídlo a je zadlužen, kam se podívá, tak je ta myšlenka jídla a bydlení zdarma opravdu unikátní a ČSSD s KSČM by určitě měli zvážit jestli ji nezařadit do programu k příštím volbám.

 Ale v jedné myšlence se přece jenom shodneme. Snad, aby byl náš dnešní kretén už pryč, mrtev.

P.S.: Nebojte se ten jediný lajk, si pán udělil sám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Prohledat tento blog